Jullie gaan trouwen!

Het vieren van jullie liefde. Dat is waar een trouwdag om gaat. Deze dag hoort een weerspiegeling te zijn van jullie als koppel. Hoe krijg je dat voor elkaar? Hoe kom je tot de perfecte dag? Bij De Couwenbergh denken wij graag met je mee.

Tot in de puntjes verzorgd

Ontvangst met champagne en lekker lang tafelen. Of juist eenvoudig én goed met bourgondische bitterballen en een biertje. Alles kan bij De Couwenbergh.

In een kennismakingsgesprek horen wij hoe jullie perfecte dag eruit ziet. Dan gaan wij aan de slag en nemen alle zorg uit handen voor een perfect verzorgd trouwfeest!

Ja, ik wil!

Bij De Couwenbergh kun je elkaar het ja-woord geven in onze trouwzaal en lekker eten en feesten in de zaal. Wij zorgen voor een onvergetelijke dag op een unieke en bijzondere locatie. Feestelijk, lekker ontspannen en met een warm ontvangst voor jullie én jullie gasten. Dat is waar wij voor staan.

Plan gerust een vrijblijvend gesprek in voor de mooiste dag van jullie leven!

Stel jouw eigen bruiloft samen

Iedereen heeft zijn eigen wensen en stijl. Daar luisteren wij naar! Samen met Jantine en haar team zorgen we dat jullie droombruiloft tot leven komt.

Bij De Couwenbergh hebben we een eigen unieke trouwzaal, sfeervol ingericht en met een ‘echte’ sterrenhemel. Plan een afspraak in en we leiden je graag rond in ons prachtige pand.

Even binnenkijken...

Elke Verbruggen fotografie
Couwenbergh - granola by Jantine
Is Couwenbergh dé plek voor uw bijeenkomst?