Dé plek voor alle feestelijke bijeenkomsten.

Iets te vieren? Bij De Couwenbergh zijn wij gespecialiseerd in het organiseren van feesten. Op een unieke locatie met een persoonlijk en warm ontvangst. Wij zorgen ervoor dat niemand iets te kort komt tijdens jouw feest, zodat iedereen kan nagenieten van een fantastisch verzorgd feest.

Het leven moet je vieren

Jong en oud zijn bij ons welkom! Denk aan een verjaardagsfeest, jubileum, huwelijksfeest of een familiedag. Ook voor alle andere feestelijke evenementen ben je van harte welkom bij de Couwenbergh. Wij zorgen ervoor dat alle gasten hartelijk worden ontvangen en voorzien worden van heerlijke hapjes en drankjes. En op een mooie zonnige dag houden we het feest ook in onze prachtige binnentuin.

Bij De Couwenbergh denken wij graag met je mee! Plan een afspraak in om samen de mogelijkheden te bespreken.

Met trots, liefde en passie.

Onze keukenbrigade zorgt ervoor dat jullie gasten aan niets te kort komen. Heerlijke zomerse barbecue op een zwoele avond, een klassieke high-tea op zondagmiddag en alles daar tussenin. Met veel passie en liefde bereiden wij het eten in onze keuken. Onze gastvrouwen en -heren zorgen voor een gastvrij onthaal en professionele service.

Ons doel: een feest waar je later met veel plezier aan terugdenkt!

Feesten zonder zorgen

Heb je al een datum voor jouw feestelijke bijeenkomst? Laat het ons weten! Bij De Couwenbergh zijn onze zalen te reserveren voor een halve dag, hele dag of zelfs meerdere dagen. In een kennismakingsgesprek horen wij hoe jullie feestdag eruit mag zien, en dan gaan wij daarvoor zorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Evenementen en bedrijfsfeesten

Ook voor de zakelijke markt is De Couwenbergh uitermate geschikt. Denk aan een personeelsfeest, bedrijfsfeest of een receptie. Maar ook voor teambuilding, worshops, een congres of vergadering ben je bij De Couwenbergh op de juiste plek. Meer weten? Bezoek onze pagina over zakelijk bijeenkomen.

Even binnenkijken...

Elke Verbruggen fotografie
Couwenbergh - granola by Jantine
Is Couwenbergh dé plek voor uw bijeenkomst?