Ons verhaal

Thuis

De Couwenbergh is sinds 2015 mijn kindje. Mijn dochters Lana en Evie zijn de andere twee. Wees niet verbaasd als je ze overdag een keer rond ziet drentelen in het pand, al dan niet met kleurpotloden in de hand. Ze voelen zich er al helemaal thuis, zoals iedereen zich thuis voelt bij ons. Mijn man Maarten is ook van onschatbare waarde en helpt vaak mee. Meestal zonder kleurpotloden, maar met heel veel passie voorziet hij De Couwenbergh van extra kleur. 

Alle zorg uit handen

Verwachtingen overtreffen, daar zijn we behoorlijk goed in bij De Couwenbergh. Ons doel: jou alle zorg uit handen nemen wanneer je een evenement organiseert. Dat kan een zakelijk congres zijn, maar ook een afscheid of koffietafel. Belangrijke momenten waarbij je niets aan het toeval wil overlaten. Laat het daarom maar aan ons over.

Wil je iets vieren waar je gasten het nog lang over hebben? Verjaardagen, bruiloften, jubilea of reünies zijn bij ons altijd een feestje. Ik ben de gastvrouw, maar jij straalt en bepaalt. Bier en bitterballen? Of liever oesters en champagne? Het moet heel raar lopen wil iets bij ons niet kunnen. Dat geldt ook voor de aankleding van de ruimtes. De Couwenbergh is een locatie met vele gezichten, veranderlijk als een kameleon. Zeker weten dat we de sfeer die je zoekt kunnen vertalen naar de feestzaal!

Over mij

Niet zo lang geleden kwam er een wat oudere dame bij De Couwenbergh. Ze was bijna jarig en wilde dat heel graag bij ons vieren. Veel bijzondere wensen had ze niet. Als het maar voelde zoals in haar huiskamer. Koffie, gebak, wat nootjes en andere hapjes en een biertje of glaasje wijn voor de liefhebbers.

Het werd een mooie dag. Nadat de laatste gasten waren verdwenen, kwam de jarige naar me toe en omhelsde me. De tranen in haar ogen. Ze had zó genoten en voelde zich zó thuis. Haar blijdschap raakte me enorm. Het feestje was organisatorisch niet heel uitdagend, maar toch was dit het mooiste compliment dat ik kon krijgen.

Persoonlijke touch

Doe je bij ons een aanvraag voor een evenement of feestje? Weinig kans dat ik je een offerte stuur. Ik nodig je veel liever uit voor een persoonlijk advies. Laten we samen een rondje door het pand lopen. Samen laten we je idee tot leven komen. Zeg ondertussen vooral wat je wil – ik schrijf wel mee. Wat ook handig is: een moodboard. Zo krijg ik een goede indruk van je smaak, stijl en wat bij je past. Daarna vertaal ik het naar een mooi en vooral heel persoonlijk aanbod dat past binnen jouw budget. De Couwenbergh is voor mij een bron van vreugde, iedere dag opnieuw. Ik geniet ervan als er mensen over de vloer zijn. Als ik mensen tijdens een feestelijke gelegenheid zie genieten, geniet ik gewoon mee. Het geeft me zelfs nog meer energie dan de granola die ik sinds kort zelf maak en verkoop.

Een warm welkom

Als betrokken Aarlese ben ik ook buiten de muren van De Couwenbergh actief. Ik ben voorzitter van Aarle Onderneemt. Onder de naam ‘De kantine van Jantine’ stil ik bij verschillende gelegenheden heel wat rammelende magen en natuurlijk hou ik ook iedereen goed gehydrateerd. Want dat is erg belangrijk.

Wil je iets unieks organiseren? Wat de aanleiding ook is: mijn team en ik nemen je bij de hand en regelen alles. We geven jou en je gasten een heel warm welkom en maken er iets onvergetelijks van.

Dé plek voor speciale bijeenkomsten

Trainingen, vergaderingen of events. Samenzijn na een afscheid. Het vieren van de liefde, een speciale verjaardag of jubileum.

Bij de Couwenbergh doen we het allemaal!

Even binnenkijken...

Elke Verbruggen fotografie
Couwenbergh - granola by Jantine
Is Couwenbergh dé plek voor uw bijeenkomst?